Naar inhoud

Blikvangers

stadhuis Openingsuren stadsdiensten
De stadsdiensten zijn geopend: maandag, donderdag en vrijdag van 9 tot 12 uur. Dinsdag: van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 18.30 uur en op woensdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur.
» lees verder
.

.
logo stad Week van de valpreventie van 24 tot 28 april 2017
Tijdens deze week worden verschillende bewegingsactiviteiten georganiseerd voor senioren. Alle Vilvoordse senioren kunnen gratis deelnemen. 
» lees verder
.

.
logo stad Gemeentemonitor Vlaams overheid
De Vlaamse overheid onderzoekt via de gemeentemonitor wat burgers van hun gemeente vinden. Verschillende bewoners zullen hiervoor begin april een brief ontvangen.
» lees verder
.

.
logo stad Aanmaak rijbewijzen niet mogelijk op maandag 24 april
Op 24 april kunnen de stadsdiensten omwille van een software-installatie bij de FOD Mobiliteit geen rijbewijzen aanmaken.  
Hou hier rekening mee bij het inplannen van een bezoek aan de stadsdiensten.
.

.
logo stad Vacatures bij de stad
Wie weet vind jij wel de job van je leven in Vilvoorde. Deze rubriek wordt dagelijks geactualiseerd, hou 'm dus goed in de gaten.
» lees verder
.

.
logo stad Stad Vilvoorde verkoopt te renoveren woningen
Stad Vilvoorde zal overgaan tot de openbare verkoop van de te renoveren woningen Hoveniersstraat 53 en 55.
» lees verder
.

.
logo stadsvernieuwing Centrum Vilvoorde vernieuwt de Grote Markt
Nog tot het najaar van 2018 staat het centrum van Vilvoorde in het teken van de metamorfose van de Grote Markt. Je vindt alle informatie hier terug.
» lees verder
.

.
logo stadsvernieuwing Station Vilvoorde vernieuwt stationsomgeving
De komende jaren zal er heel wat veranderen aan het station en de omgeving. De langverwachte renovatie van de perrons, de onderdoorgang en de nieuwe tweede onderdoorgang alsook de aanleg van nieuwe busterminals zullen van het station van Vilvoorde opnieuw een volwaardige toegangspoort maken tot de stad.
» lees verder
.

.
logo stadsvernieuwing Centrum Vilvoorde vernieuwt centrum
De komende jaren staat Vilvoorde in het teken van stadsvernieuwing. Naast Watersite en de stationsomgeving zal ook het stadscentrum een grondige metamorfose ondergaan.
» lees verder
.

.
logo stad Vilvoorde Verkaveling Houtemsesteenweg
Ter hoogte van de Houtemsesteenweg en de Anjerstraat zijn 7 kavels voor grondgebonden gezinswoningen te koop. Het betreft zowel driegevel- als rijwoningen.
» lees verder
.