Naar inhoud

Vertegenwoordiging

Vilvoordse detailhandelaars zijn vertegenwoordigd in advies- en overlegorganen en belangenorganisaties.

 

 

Advies- en overlegorganen


De adviesraad voor lokale economie is het adviesorgaan voor alle beleidsdomeinen rond middenstandaangelegenheden. Deze raad heeft tot doel overleg en samenwerking tot stand te brengen tussen de handelaars onderling en tussen de handelaars en het stadsbestuur.

Klik hier voor meer informatie over de raad lokale economie.

 

Actieve Vilvoordse Handelaars


Deze vereniging groepeert de handelaars van de belangrijkste straten uit het kernwinkelgebied die de Leuvensestraat omringen.

Contact: Johan Gijbels, tel.: 02 251 37 49.

Website: http://www.vilvoorde-handelaars.be.

 

Het Ondernemersplatform, ETION


VKW is een uniek onafhankelijk netwerk van 4.000 geëngageerde leden, een platform waar u als ondernemer terecht kunt om met collega-ondernemers samen te komen en samen te werken. Het is een unieke manier om via concrete activiteiten en specifieke werkgroepen kennis uit te wisselen en ideeën op te doen. Het lidmaatschap biedt trouwens tal van voordelen. Onze leden zijn van alle sectoren, richtingen en formaten.

Klik hier voor meer info.

 

UNIZO, Unie van voor Zelfstandige Ondernemers


UNIZO is de grootste belangenvereniging voor zelfstandige ondernemers, KMO's en vrije beroepers, in Vlaanderen en Brussel. Ze laten zowel op nationaal als op regionaal en lokaal niveau de stem van hun leden-ondernemers klinken, bij beleidsverantwoordelijken, diverse instanties en in adviesorganen.
Als belangenvereniging staat UNIZO dichter dan wie ook bij haar leden-ondernemers. Ondernemers met vragen, problemen of interesse in een bepaalde activiteit kunnen hiervoor terecht in hun professioneel uitgebouwde UNIZO-regiosecretariaat te Leuven en te Brussel.

Klik hier voor meer info.

 

Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant


Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant wil het meest nabije en invloedrijke professionele netwerk zijn voor ondernemers en leden ondernemingen.
Gesteund door de hele Voka organisatie wil ze als een neutrale, private en representatieve speler het vrij ondernemerschap stimuleren en ondersteunen.
Het VEV (Vlaams Economisch Verbond) en de Vlaamse Kamers van Koophandel (Antwerpen-Waasland, Kempen, Mechelen, Limburg, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, West-Vlaanderen, Brusselse Metropool ) vormen samen Voka, het Vlaams netwerk van ondernemingen.
Voka, Vlaams netwerk van ondernemingen, staat voor een netwerk van 17 000 ondernemingen. Het werkt samen met 19 sectoren.
Daarmee vertegenwoordigen ze 60 % van de toegevoegde waarde in Vlaanderen en 60 % van de private werkgelegenheid. In totaal gaat het om meer dan 900 000 mensen.
Voka - Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant
e-mail: 1adres@voka.be

Medialaan 26

1800 Vilvoorde

Tel.: 02 255 20 20

Fax: 02 255 20 30

Url: http://www.voka.be/vlaams-brabant/kantoren/

 

Markant – netwerk van en voor ondernemende vrouwen


Markant is een netwerk van en voor actieve en ondernemende vrouwen.

Markant vzw secretariaat

Hendrik I-lei 296

1800 Vilvoorde

Tel.: 02 283 93 30

Fax: 02 286 93 69

E-mail: info@markantvzw.be

Url: http://www.markantvzw.be/