Naar inhoud

Wil je iets vragen of melden aan het stadsbestuur, dan kan je een bericht sturen via deze website. Per bericht kan je één vraag stellen, één probleem melden, één suggestie doen.
Na het verzenden van je bericht krijg je op één van de volgende wijzen informatie over de behandeling ervan:

  • Kan je vraag onmiddellijk worden beantwoord, dan ontvang je op weekdagen binnen 48 uur een antwoordmail. Bv. Je vraagt naar de openingsuren van het stedelijk zwembad
  • Kan je vraag eenvoudig worden afgehandeld, maar is er enige tijd voor nodig is? Dan ontvang je op weekdagen binnen 48 uur een e-mail met een nummer en een paswoord, waarmee je zelf via de website de afhandeling van je melding kan opvolgen.
    Bv. Je vraagt om een put in het wegdek te herstellen
  • Is je vraag niet zo eenvoudig te beantwoorden en is er enige tijd voor nodig? Dan ontvang je op weekdagen binnen 3 dagen een e-mail met de mededeling dat je binnen de maand een schriftelijk antwoord zal ontvangen Bv. Je vraagt om een zone 30 in te voeren in je wijk.
Heb je inhoudelijke vragen bij het antwoord dat je van de stadsdiensten gekregen hebt, dan kan je contact opnemen met de dienst waarnaar in de antwoordmail of -brief wordt verwezen.
Duiken er technische problemen op met het sturen van een bericht of het raadplegen van de status van een eerder ingegeven bericht? Dan kan je contact opnemen met de webmaster, tel. 02 255 79 79, e-mail: webmaster@vilvoorde.be.


Velden met * zijn verplicht.