Naar inhoud

Blikvangers

stadhuis Openingsuren stadsdiensten
De stadsdiensten zijn geopend: maandag, donderdag en vrijdag van 9 tot 12 uur. Dinsdag: van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 18.30 uur en op woensdag van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur.
» lees verder
.

.
logo week van de ophaler Week van de ophaler
In de week van de afvalophaler willen de Vlaamse gemeenten en afvalintercommunales het werk van de afvalophaler en recyclageparkwachter onder de aandacht brengen. Dankzij hun volgehouden inzet en de motivatie, slaagt Incovo erin om meer dan 70 % van het afval te recycleren. Toon je respect en dankbaarheid… stickervellen en postkaarten kan je afhalen op het administratief centrum Portaels, het stadhuis en het administratief centrum Mattenkot.
» lees verder
.

.
logo stad Vilvoorde Openbaar onderzoek omgevingsvergunning
In het kader van de aanvraag van een omgevingsvergunning voor de bouw van een logistiek centrum met omliggende wegenis en infrastructuurwerken organiseert de stad Vilvoorde een openbaar onderzoek van 25 oktober 2017 tot en met 23 november 2017.
» lees verder
.

.
logo stad Vilvoorde Verkaveling Houtemsesteenweg
Ter hoogte van de Houtemsesteenweg en de Anjerstraat zijn 7 kavels voor grondgebonden gezinswoningen te koop. Het betreft zowel driegevel- als rijwoningen.
» lees verder
.

.
logo stadsvernieuwing Centrum Vilvoorde vernieuwt de Grote Markt
Nog tot het najaar van 2018 staat het centrum van Vilvoorde in het teken van de metamorfose van de Grote Markt. Je vindt alle informatie hier terug.
» lees verder
.

.
logo stadsvernieuwing Station Vilvoorde vernieuwt stationsomgeving
De komende jaren zal er heel wat veranderen aan het station en de omgeving. De langverwachte renovatie van de perrons, de onderdoorgang en de nieuwe tweede onderdoorgang alsook de aanleg van nieuwe busterminals zullen van het station van Vilvoorde opnieuw een volwaardige toegangspoort maken tot de stad.
» lees verder
.

.
logo stadsvernieuwing Centrum Vilvoorde vernieuwt centrum
De komende jaren staat Vilvoorde in het teken van stadsvernieuwing. Naast Watersite en de stationsomgeving zal ook het stadscentrum een grondige metamorfose ondergaan.
» lees verder
.

.
logo stad Vacatures bij de stad
Wie weet vind jij wel de job van je leven in Vilvoorde. Deze rubriek wordt regelmatig geactualiseerd, hou 'm dus goed in de gaten.
» lees verder
.