Naar inhoud

Wekelijkse markten

Het stadsbestuur van Vilvoorde richt wekelijks twee markten in, namelijk op woensdag- en zaterdagmorgen. De marktleider is een tussenpersoon tussen het stadsbestuur en de marktkramers. Je vindt de marktleider op de dienst lokale economie.

Het marktplein bestaat uit drie gedeelten:

  • gedeelte A: gelegen tussen de Mechelsestraat en het verlengde van de Fr. Geldersstraat. Hier vind je groenten en fruit, vis, bloemen en plantgoed,
  • gedeelte B: gelegen tussen het verlengde van de Fr. Geldersstraat en het verlengde van de Guldenschaapstraat. Hier vind je textiel, lederwaren, ...,
  • gedeelte C: gelegen tussen het verlengde van de Guldenschaapstraat en de J.B. Nowélei. Hier vind je textiel, lederwaren, ... en een gedeelte brood, vlees, zuivelproducten en kip aan 't spit.

De marktleider houdt een aanwezigheidslijst en een register van nieuwe inschrijvingen bij. Voor vragen betreffende een standplaats, verandering van standplaats, vergroten of verkleinen van standplaats kan je bij hem terecht.

Naar aanleiding van de Troostkermis zijn er 3 markten op een andere locatie (2 zaterdagen en 1 woensdag). Deze drie markten vinden plaats op de Mechelsesteenweg.

Contact

dienst lokale economie
tel. 02 255 47 50

Meer info