STEM: 3D-printen & vinylcutten Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

3D printen is in opmars: de toestellen en het printmateriaal worden goedkoper, zodat printen voor iedereen toegankelijk wordt. De mogelijkheden zijn dan ook quasi eindeloos, van medische toepassingen over een huis printen tot kleding ontwerpen. Het is allemaal mogelijk.
Wil je iets herstellen en er ontbreekt een onderdeel? Wil je je eigen speelgoed ontwerpen of gadgets maken?... Je kan het zo gek niet verzinnen of het gebeurt al.

Met een vinylcutter kan je heel vlot een vooraf op pc ontworpen afbeelding laten uitsnijden. Ook hier zijn enorm veel toepassingen mogelijk: ontwerpen en uitsnijden van belettering of logo's waarmee je stickers maakt of tekst aanbrengt op T-shirts, maar ook het uitsnijden van tekeningen, bijvoorbeeld om een pop-upboek of scrapbook te maken.

Inschrijven: telefoneren naar 02/255.46.61, aan de infobalie of mailen naar bibliotheek@vilvoorde.be. Graag de volledige naam, leeftijd, postcode, telefoonnummer en e-mailadres, heb je toestemming om na de workshop alleen naar huis te gaan?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Bibliotheek Vilvoorde

Inschrijven

Contact

tel.
02 255 46 60

Filter op categorie