Professionele bier- & whiskyproeverij Houtem (Vilvoorde) - 't Voorhof - Ankeravond On Tour

Op maandag 2 maart trekt het Anker On Tour naar Houtem bij Vilvoorde. We zijn er te gast bij 't Voorhof, dat in 2019 door de lezers van Het Nieuwsblad voor het vijfde jaar op rij verkozen werd tot het beste café van Vilvoorde. Alain Verfaille staat er als derde generatie al sinds 2013 achter de toog.

Een Ankeravond is veel meer dan een bier- en whiskyproeverij. Je zal de bieren van Het Anker ontdekken en hun smaakprofiel leren definiëren. Kan jij na deze avond de vier verschillende kruiden herkennen die in Gouden Carolus Tripel zitten? Dat dit bier de basis is voor het distilleren van een Belgische whisky die al 20 internationale prijzen gewonnen heeft, wist je misschien al. Maar hoe dat precies in zijn werk gaat en welke toetsen je in onze whisky kan proeven, ontdek je tijdens de Ankeravond.

Je leert tijdens deze avond niet alleen de wondere wereld van bier en whisky kennen, maar ook het eeuwenoude verhaal van Het Anker. Stokers werden brouwers, brouwers werden stokers. En zo is de cirkel rond.

Wanneer: maandag 2 maart | 19u30 - 21u30, ontvangst vanaf 19u15
Waar: 't Voorhof – Karel Trekelsstraat 2, 1800 Houtem
Prijs: €15 inclusief 3 bieren + 1 whisky + proevertjes brouwerskaas & bierpraline

Reserveren noodzakelijk, schrijf je in via www.hetanker.be/evenementen

Ga naar de Facebookpagina van Brouwerij het Anker om het fotoalbum van Het Anker On Tour en de reacties van de eerdere deelnemers te bekijken.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Basistarief: 15,00 €

Contact

Organisatie

Brouwerij Het Anker

Filter op categorie