Thomas Smith - De Jaren Van Verstand

Naar aanleiding van de veiligheidsmaatregelen in het kader van covid-19 werden de tickets voor deze verplaatste voorstelling terugbetaald. Om bezoekers de kans te geven deze ontdubbelde voorstelling volgens de social distancing richtlijnen bij te wonen, kan je nieuwe tickets bestellen.

Thomas' eerdere shows werden allemaal met vier en zelfs vijf sterren recensies bekroond. Niet verwonderlijk: Thomas Smith brengt een ijzersterke mix van materiaal en improvisatie. Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas kent zijn gelijke niet.

Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt hij al achttien jaar verschillende generaties op het puntje van hun stoel. In 'De Jaren Van Verstand' komt hij geen levenslessen dicteren, maar neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen in vraag met de nodige hilariteit tot
gevolg. 

Sociale en spirituele beschouwingen vlotjes gekoppeld aan alledaagse gebeurtenissen en observaties. Luchtige zaken als twee cavia's maar evengoed maatschappelijke thema's als hongersnood, mensen met echte problemen, onze voedselketen en een piano passeren de revue! 

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Basistarief: 16,00 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie