#talent@work: opleidingenbeurs Vlaams-Brabant

Door de krapte op de arbeidsmarkt, waren er nog nooit zo veel vacatures voor zo weinig werkzoekenden. Met een opleiding bouw jij aan de competenties die een werkgever zoekt. Zo vergroot je jouw kans op een duurzame job!

In de opleidingscentra van VDAB bieden we jaarlijks talrijke praktijkgerichte opleidingen aan in samenwerking met partners, werkgevers en scholen. Grijp je kans om in het opleidingscentrum in Vilvoorde (21/03) en Heverlee (14/03) binnen te gluren via een exclusieve blik achter de schermen. Ontdek het opleidingsaanbod van VDAB en onze partners, laat je verrassen en vind je toekomstige opleiding!

Tijdens deze opleidingenbeurs van VDAB en partners maak je kennis met de taalopleidingen en beroepsopleidingen uit verschillende sectoren: bouw, transport, diensten, bediende, ICT, industriële beroepen, retail en zorg. Instructeurs en cursisten geven je graag uitleg op een interactieve manier.

Inschrijven is niet nodig!
Ontdek de opleidingenbeurs op eigen tempo of sluit aan bij één van de verschillende begeleide rondleidingen (start 13u15, 14u15, 15u15). Sowieso hoef je je niet op voorhand in te schrijven. Je bent welkom van 13 uur tot 16 uur.

Voor wie?
Werkzoekenden

Waar en wanneer?
14 maart: opleidingscentrum VDAB, Interleuvenlaan 2, bedrijf 1206, 3001 Heverlee
21 maart: opleidingscentrum VDAB, Cyriel Buyssestraat 15, 1800 Vilvoorde


Hoe kan je er geraken?
Heverlee
Het opleidingscentrum heeft een eigen parking en fietsstallingen ter beschikking.
Openbaar vervoer op zondag: neem bus lijn 5 ' Vaalbeek ' - halte ' VDAB '. De bus stopt recht voor het opleidingscentrum.

Vilvoorde
Het opleidingscentrum heeft een eigen parking ter beschikking.

Openbaar vervoer: neem bus lijn 282 'Zaventem-Diegem-Vilvoorde-Mechelen' of lijn 280 'Verbrande Brug' halte Kerkhof, steekt de Mechelsesteenweg over en neem de straat links (Mechelsestraat). Je neemt de 2de straat rechts C. Buyssestraat), na +/- 600 m stappen ligt aan de rechterkan

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Organisatie

VDAB

Filter op categorie