Zomerkamp Studio Digital Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Dit is hét zomerkamp in Vilvoorde waar jongeren tussen 12 en 18 jaar kunnen spelen met technologie, leren hiermee creatief om te gaan en een eigen digitaal project uitwerken. Dit alles onder professionele begeleiding van digitale coaches.

Deze zomer slaan de verenigingen !DROPS, JCW en 1001 Schakels de handen in elkaar en presenteren samen het Studio Digital Zomerkamp!

Aansluitend zorgen we voor creatieve, technologische en wetenschappelijke pret - denk aan lasergames, rijden op veerkracht, raketten bouwen enz., voor de hele groep onder begeleiding van enthousiaste JCW-medewerkers.

Voorkennis is niet vereist! Inschrijven wel!

-> Wat moet je zeker weten?

Op dag 1 krijgen alle jongeren de mogelijkheid om van alle digitale thema's te proeven en hiermee te experimenteren. Er zijn 3 professionele, enthousiaste coaches aanwezig, die de deelnemers begeleiden in hun thema.

Vanaf dag 2 kan je kiezen uit volgende 3 thema's:

- Creatief schrijven via digitale tools (14 - 18j)
door Victoria Vandersteen van TradAction

- Robotica (16 - 18j)
door Jan Huygh van Atelier Vilvoorde

- Moviemaking (12 - 18j)
door Klim Gaikalov van Giga Production

Binnen jouw thema, zal je de kans krijgen om je eigen idee te ontwikkelen, hier nieuwe vaardigheden rond te leren, en je eigen resultaat te ontwikkelen. Dit kan je dan trots voorstellen op de laatste dag! Dit kan bv. een rijdende robot zijn, een coole en professionele videoclip, een spannend verhaal in een digitaal jasje of wat jij maar wilt.


-> Wanneer:

Van maandag 29 juli t.e.m. vrijdag 2 augustus 2019, aanvang telkens van 9u30 tot 16u30 (er zijn begeleiders aanwezig tussen 9u en 17u).

We lunchen ter plaatse, dus neem zeker je eigen lunch en drankje mee. Wij voorzien gezonde snacks en drank voor en na de middag, en op vrijdag moet je zelfs je lunch niet meenemen.


-> Waar:

ASIAT site, kerkhofstraat, 1800 Vilvoorde


-> Kostprijs:

€ 30 voor de ganse week (alles inbegrepen). Korting met de vrijetijdspas van Vilvoorde.


-> Waar inschrijven:

https://www.jeugdcultuurenwetenschap.be/kampen-activiteiten/studio-digital-zomerkamp

-> Vragen?

Contacteer Jens via jens@idrops.be


Het zomerkamp werd mogelijk gemaakt door het Digital Belgium Skills Fund en door Stad Vilvoorde. JCW is gesteund door de Vlaamse Overheid.

Meer info over het hele Studio Digital programma : http://idrops.org/project/studio-digital-focust-op-digitale-skills/

Bron: UiTinVlaanderen.be

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 30,00
Basistarief: 30,00 €

Contact

Organisatie

!DROPS vzw

Filter op categorie