Les Truttes - The People's Party Part 2

Als de ware partij van het volk brengen Les Truttes een creatieve mix van muziek en spektakel, doorspekt met een gezonde dosis humor en zelfrelativering! Laat het feest beginnen!

Les Truttes is ruim twintig jaar geleden begonnen als een éénmalige grap, maar ondertussen uitgegroeid tot meer dan een band: ze zijn een begrip, een ideologie, een beweging … De volgende stap was logisch: een politieke partij oprichten: 'The People's Party'. Een verpletterende verkiezingsoverwinning was het gevolg!

Ook in part 2 zal Het Feest zelf regeren en wordt geen oppositie geduld. Als de ware partij van het volk brengen ze letterlijk The Party to The People!
Met een ongeziene energie en overgave zullen zij je onderwerpen aan hun beleid: een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering!

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Standaard: 18.00 €;65+: 17.00 €;-26: 17.00 €;Lerarenkaart / VPK: 17.00 €;Abo 4+ prijs: 14.40 €;Abo 8+ prijs: 12.60 €;Abo 12+ prijs: 12.60 €;Gratis ticket voor abo 12-kopers: 0.00 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie