Nani Noam Vazana (NL) - Andalusian Brew

De Joodse zangeres Noam Vazana zingt in het Ladino, de taal van haar Marokkaanse oma. De warme en hedendaagse manier waarop zij Sefardische, Arabische, Noord-Afrikaanse muziek met jazz vermengt maakt haar tot een frisse bries in het Ladino-landschap.

De Joodse zangeres Noam Vazana zingt in het Ladino, de taal van haar oma met Marokkaanse roots. Zelf is ze opgegroeid in Israël in een mengelmoes
van culturen en woont ze nu in Amsterdam. Ze speelde op prestigieuze festivals als North Sea Jazz, Music Meeting en Jazzahead, en werd een bestseller op iTunes. De Volkskrant noemde het bezoeken van haar show “een must”.

Deze winnares van de Sephardic Music Award 2017 presenteert met haar nieuwste album 'Andalusian Brew', een progressief Ladino-album dat Sefardische, Arabische en Noord-Afrikaanse muziek met jazz vermengt op een warme en hedendaagse manier. Met een instrumentatie van gitaren, oud, elektronica, percussie en Vazana's  hypnotiserende stem, is Nani een frisse bries in het Ladino-landschap.

Bij dit concert serveert het cc een verrassingsgerecht met wereldingrediënten. Voor deze www-maaltijd betaal je € 12 bovenop de ticketprijs. Reserveer tickets hiervoor minstens 3 dagen voor het concert.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Standaard: 15.00 €;65+: 14.00 €;-26: 14.00 €;Lerarenkaart / VPK: 14.00 €;Abo 4+ prijs: 12.00 €;Abo 8+ prijs: 10.50 €;Abo 12+ prijs: 10.50 €;Gratis ticket bij abo-hernieuwing: 0.00 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie