Bent Van Looy - Solo Trilogy!

Na het intieme 'Round The Bend' en het kleurrijke 'Pyjama Days' vervolledigt Belgiës meest melodieuze singer-songwriter met 'Yours Truly' zijn drieluik. Geniet mee van zijn rijkelijk gearrangeerde nummers, persoonlijke verhalen en indrukwekkende piano skills.

'Yours Truly' is het derde en laatste luik van Bent Van Looy's L.A.-trilogie: een album vol rijkelijk
gearrangeerde nummers over hoe het leven nu is en zou kunnen zijn.

Samen met zijn held en muzikale duizendpoot/producer Jason Falkner ontpopte Van Looy zich in de heuvels van Hollywood: eerst intiem en voorzichtig op 'Round The Bend', dan kleurrijker en gespierder op 'Pyjama Days' en tot slot 'Yours Truly' als Belgiës meest melodieuze singer-songwriter.

Als geoefende kilometervreter en cultuurveelvraat vond Bent inspiratie op straat, in de kunst en in de comedyscène. Zijn persoonlijke en bitterzoete teksten vertellen over zijn reizen van Parijs naar Antwerpen, van de Alpen naar Tokio. Van achter zijn vleugel gaat hij samen met ons op zoek naar de grenzen van de popmuziek.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 27,00
Standaard: 27.00 €;65+: 26.00 €;-26: 26.00 €;Lerarenkaart / VPK: 26.00 €;Abo 4+ prijs: 21.60 €;Abo 8+ prijs: 18.90 €;Abo 12+ prijs: 18.90 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie