Tom Vanstiphout en Nina Babet - Soundcheck Songs en Backstage Stories

Jarenlang actief bij artiesten als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau, stappen Tom en Nina uit de schaduw. Aan de hand van kleurrijke verhalen over het harde leven on the road, gidsen ze ons op een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap.

Ze speelden jaren bij gelouterde artiesten als Milow, Admiral Freebee, Bart Peeters, Ozark Henry, Soulsister en Clouseau. Nu is het voor Nina Babet en Tom Vanstiphout eindelijk tijd om uit de schaduw te treden en zelf in de spotlights te gaan staan.

Deze twee gepassioneerde en getalenteerde muziekliefhebbers gidsen ons op een avontuurlijke rondrit door een rijk muzikaal landschap dat bevolkt wordt door giganten als Kate Bush, James Taylor, Joni Mitchell, Elton John, Fleetwood Mac en The Beatles.

Verwacht kleurrijke verhalen over het harde leven on the road.
Over de momenten van pure euforie en van schrijnende eenzaamheid. Over ranzige hotelkamers, tochtige kleedkamers en over de mooiste plek op aarde: het podium.

Twalsiree

Dit concert is een Café Twalsiree-activiteit die plaatsvindt in de polyvalente zaal. Deze werd voor de gelegenheid extra gezellig gemaakt. Je zit in een huiselijke setting aan tafels waar je een drankje kan nuttigen. Cultuurcafé BObar baat de bar uit. De deuren van de polyvalente zaal gaan open rond 19u45 zodat je gezellig, eventueel al met een drankje, kan plaatsnemen.  

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 15,00
Standaard: 15.00 €;65+: 14.00 €;-26: 14.00 €;Lerarenkaart / VPK: 14.00 €;Abo 4+ prijs: 12.00 €;Abo 8+ prijs: 10.50 €;Abo 12+ prijs: 10.50 €

Waar

cc Het Bolwerk - polyvalente zaal

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie