AFGELAST: KOPERGIETERY, KGbe en Doble Mandoble - Le Dîner (6+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Eén tafel, drie protserige heren en één diva … Samen maken ze al smullend en smakkend plannen om nog groter, rijker en machtiger te worden.

Naar aanleiding van de gezondheidsrisico's die het gevolg zijn van het Corona-virus, wordt deze voorstelling afgelast. We onderzoeken samen met de artiesten of er een alternatieve datum voorgesteld kan worden. Alle tickethouders worden hierover persoonlijk geïnformeerd in de loop van de volgende dagen. 

In een mix van fysiek theater, objectmanipulatie en hedendaagse clownerie, ontmoeten vijf vreemde personages elkaar voor een uitzonderlijk diner. 

De personages lijken verdacht veel op wereldleiders, waarvan het ego, de ambitie en de honger naar macht groter lijkt te zijn dan hun oog voor een ander. Ondertussen tracht de enige ober van het zonderlinge gezelschap alles krampachtig in goede banen te leiden. 
Maar of dit de wereld zal kunnen redden van hun onstelbare honger naar meer…?

Met Le Dîner serveren een crème aan internationale circusartiesten een heerlijke clowneske fabel. Smakelijk!

 
 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Standaard: 13.00 €;65+: 12.00 €;-26: 12.00 €;Lerarenkaart / VPK: 12.00 €;Abo 4+ prijs: 10.40 €;Abo 8+ prijs: 9.10 €;Abo 12+ prijs: 9.10 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie