compagnie barbarie - TIME GOES BYE BYE (7+) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Tijd: voor volwassenen een evidentie, voor kinderen een onbegrijpelijke conventie. Want onze jongsten beleven tijd in functie van hoe leuk of saai iets is. Hoog tijd om daar af en toe nog eens naar terug te grijpen!

 

Tijd: voor volwassenen een evidentie, voor kinderen een onbegrijpelijke conventie.
Wij rennen ons rot in de race tegen de klok die we zelf hebben ingevoerd. Minuten en uren volgen elkaar op. En hoe ouder je wordt, hoe sneller de jaren voorbij vliegen. Maar het duurt even voor kinderen hier vat op krijgen. Het duurt ... nu ja ... een tijdje …

Voor kinderen duren verjaardagsfeestjes minder lang dan een toiletbezoek en kan je in twee tellen twee dagen verder zijn. Hun tijdsbeleving hangt nauw samen met hoe leuk of saai de tijd verstrijkt. Ook voor volwassenen is het niet slecht om daar af en toe eens naar terug te grijpen. Compagnie Barbarie is dat heerlijk absurd vrouwencollectief met een scheve kijk op de wereld :) 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Standaard: 12.00 €;Gezinsbond / VPK: 11.00 €;Abo 4+ prijs: 11.00 €;Abo 8+ prijs: 11.00 €;Abo 12+ prijs: 11.00 €;Gratis ticket bij abo-hernieuwing: 0.00 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie