AFGELAST: Morgane Ji (FR) - Woman Soldier

Met haar unieke stemgeluid en elektronische wereldmuziek weet Morgane Ji steeds het onverwachte te creëren. Een gegarandeerde afspraak met entertainment en opwinding, zowel hypnotiserend als dansbaar!

Naar aanleiding van de gezondheidsrisico's die het gevolg zijn van het Corona-virus, wordt deze voorstelling afgelast. We onderzoeken samen met de artiesten of er een alternatieve datum voorgesteld kan worden. Alle tickethouders worden hierover persoonlijk geïnformeerd in de loop van de volgende dagen. 

Met haar vulkanisch temperament en mysterieuze Afrikaanse, Indiase en Aziatische wortels past Morgane Ji helemaal bij haar geboorteplaats Réunion. Deze niet-categoriseerbare rockpopmuzikante en beoefenaar van elektronische wereldmuziek streeft er steeds weer naar het onverwachte te creëren.

Ze is onmiddellijk herkenbaar dankzij haar unieke stemgeluid: wisselend tussen rauw en zacht.
Haar breed vocaal bereik, melodische lijnen en sjamanistische kreten bieden toeschouwers gegarandeerd entertainment en opwinding.

Met de energie van een hogepriesteres van ceremonie produceert ze samen met haar vierkoppige band een ongelooflijk krachtig en transparant geluid dat tegelijkertijd hypnotiserend en dansbaar is.

Bij dit concert serveert het cc een verrassingsgerecht met wereldingrediënten. Voor deze www-maaltijd betaal je € 12 bovenop de ticketprijs. Reserveer tickets hiervoor minstens 3 dagen voor het concert.

 
 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 17,00
Standaard: 17.00 €;65+: 16.00 €;-26: 16.00 €;Lerarenkaart / VPK: 16.00 €;Abo 4+ prijs: 13.60 €;Abo 8+ prijs: 11.90 €;Abo 12+ prijs: 11.90 €;Gratis ticket voor abo 12-kopers: 0.00 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie