Het Prethuis Ronn Moss, Leen Dendievel e.a. - Brasschaatse Huisvrouwen

In deze heerlijk decadente komedie nodigen vijf vrouwen uit de “hogere Brasschaatse kringen” maandelijks een gast uit. Als dit Ron Moss blijkt te zijn, laaien de emoties op.

Brasschaat is een vrouwenclubje rijker: vijf “vriendinnen uit hogere kringen” besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun “oprechte” vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde zorgt in de vorm van een “interessante” gast, passend bij
hun stand weliswaar.

Wat vrij onschuldig begon met een onbekende spreker en een lezing over de helende kracht van geraniumolie, gaat echter in stijgende lijn, want de ene wil niet onderdoen voor de andere. Tot het moment suprême aanbreekt waarop een man met internationale allure de gast blijkt te zijn: Ronn Moss ofte Ridge uit 'The Bold and The Beautiful'.

'Brasschaatse Huisvrouwen, The Rich and Famous' is een heerlijke decadente komedie.
Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende “vriendinnen” die, als puntje bij paaltje komt, elkaar het licht in de ogen niet gunnen.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 20,00
Standaard: 20.00 €;65+: 19.00 €;-26: 19.00 €;Lerarenkaart / VPK: 19.00 €;Abo 4+ prijs: 16.00 €;Abo 8+ prijs: 14.00 €;Abo 12+ prijs: 14.00 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie