Duo Eolienne - Kleppen en snaren

Met saxofoon en harp bewandelen Kurt Bertels en Daphne Vandemeulebroucke nieuwe paden doorheen bekende en minder bekende composities. Intiem en beheerst, maar ook uitgelaten en hartstochtelijk!

Wie had kunnen verwachten dat twee instrumenten met een zo verschillende voorgeschiedenis en uiterlijk, zo natuurlijk konden samenklinken?
De ronde, warme tonen van de saxofoon en de zachte, parelende resonanties van de harp, vermengen uitstekend tot een rijke klankkleur.

Kurt Bertels en Daphne Vandemeulebroucke betreden met 'Kleppen en snaren' nieuwe paden in de zoektocht naar repertoire door bekende en minder bekende composities op een verrassende manier nieuw leven in te blazen.

De rode draad doorheen deze boeiende reis is de expressieve kracht van de composities, waarbij de luisteraar langs uiteenlopende emoties en sferen wordt meegevoerd. Van intiem en beheerst bij Joseph Jongen, over uitgelaten en grenzeloos hartstochtelijk bij Astor Piazzolla en Ida Gotkovsky, naar de puur lyrische melancholie van Gustav Bumcke.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 12,00
Standaard: 12.00 €;65+: 11.00 €;-26: 11.00 €;Lerarenkaart / VPK: 11.00 €;Abo 4+ prijs: 9.60 €;Abo 8+ prijs: 8.40 €;Abo 12+ prijs: 8.40 €

Waar

Stadhuis - Grote Markt

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie