Toneelgroep Maastricht Wilfried de Jong en Wim Opbrouck - Jungfrau

Twee mannen zitten vast in het hooggebergte. Hun hut is ingesneeuwd. Maar geen paniek, ze gaan hier uitkomen. Een onweerstaanbare mix van theater, beukende muziek en ontroerende dans.

Een onweerstaanbare mix van theater, beukende muziek en ontroerende dans.

Wilfried de Jong en Wim Opbrouck zitten vast in het hooggebergte. Hun hut is ingesneeuwd. De mannen kijken vanaf het schuine dak uit over het dal. Geen paniek. Ze gaan hieruit komen, zoveel is zeker. Want: niets is onmogelijk, alles kan.

'Jungfrau' is een fysieke krachtmeting, Gewitterund Sturm, tot aan de pijngrens, soms tot aan de grens van het toelaatbare. Een moderne Alpensymfonie. Natuurlijk nemen de twee mannen af en toe rust om zaken te beschouwen en naar de sterren te kijken. Er is genoeg om je over te verbazen.

Alles lijkt van bovenaf zo zinloos. Maar dan borrelt de tomeloze energie weer op. Geen top is te hoog voor het duo. Ze willen weer. Ze willen meer. Vechten. Knokken. Dansen. Zingen. Bergen verzetten. Omdat de wereld nog niet af is.

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 18,00
Standaard: 18.00 €;65+: 17.00 €;-26: 17.00 €;Lerarenkaart / VPK: 17.00 €;Abo 4+ prijs: 14.40 €;Abo 8+ prijs: 12.60 €;Abo 12+ prijs: 12.60 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie