VERPLAATST: De Kolonie MT Bruno Vanden Broecke - De Woordenaar

Bruno Vanden Broecke vertolkt de rol van een man met een missie: hij biedt een handleiding voor het leven! Omsingeld door drie topmuzikanten brengt hij swingende woorden en sprekende muziek.

Naar aanleiding van de gezondheidsrisico's die het gevolg zijn van het Corona-virus dit voorjaar, werd deze voorstelling afgelast en verplaatst. Alle tickethouders werden hierover persoonlijk geïnformeerd.  

Een man komt op. Als de zon. Hij is al opgewarmd. Hij straalt. Hij lacht naar de mensen.
Hij lacht naar de instrumenten om zich heen. Hij aait een orgeltje. Hij schraapt zijn keel. Doet zijn mond open en er komt muziek uit.

In 'De Woordenaar' vertolkt Bruno Vanden Broecke de rol van een man met een missie. Een lichtend voorbeeld. Wat hij te bieden heeft is niets minder dan een handleiding voor ons leven.
Omsingeld door drie topmuzikanten en een dertigtal instrumenten, duikt hij onder in het leven van alledag. In jouw leven, zoals het is of zoals je dacht dat het was.

Swingende woorden en sprekende muziek, mét ruimte voor improvisatie. Bo Spaenc zet een muzikaal hekkenwerk uit. Elke avond is 'De Woordenaar' een nieuw, uniek muziektheaterfeest!

 
 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 16,00
Standaard: 16.00 €;65+: 15.00 €;-26: 15.00 €;Lerarenkaart / VPK: 15.00 €;Abo 4+ prijs: 12.80 €;Abo 8+ prijs: 11.20 €;Abo 12+ prijs: 11.20 €

Waar

cc Het Bolwerk - schouwburg

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie