The Clement Peerens Explosition - staand concert

Dit tumultueuze trio met een reusachtig repertoire aan huiveringwekkende hits is eindelijk te zien in Vilvoorde: beleef een explosieve avond samen met de meesterlijke zanger en poëet Clement Peerens, de wild wervelende bassist Aertbeliën Sylvain en de betoverende drumdiva Lady Dave.

Jawel, de roemruchte Clement Peerens Explosition zet zijn beschavingswerk voort. Met de heldenbariton en het betonijzeren gitaarspel van de Clement zelf (aka Hugo Matthysen), het hormonenophitsende gezang van Aertbeliën Sylvain (aka Ronny Mosuse) alsmede zijn aardbevingsaandrijvende baswerk, en om het af te ronden (hoewel die rondingen niet overdreven aanwezig zijn) het verbijsterende drumwerk van de frêle Lady Dave (aka Aram Van Ballaert).

De leerrijke en ontroerende songs (door Unesco uitgeroepen tot werelderfgoed) van CPeX worden in een extra spectaculair jasje gegoten. Wat er allemaal te gebeuren staat, houden we nog even geheim, maar verwacht je aan glitter & glamour op CPeX-wijze.

Dit is een staand concert in de polyvalente zaal. 

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 24,00
Standaard: 24.00 €;65+: 23.00 €;-26: 23.00 €;Lerarenkaart / VPK: 23.00 €;Abo 4+ prijs: 19.20 €;Abo 8+ prijs: 16.80 €;Abo 12+ prijs: 16.80 €

Waar

cc Het Bolwerk - polyvalente zaal

Organisatie

CC Het Bolwerk

Filter op categorie