Naar inhoud

dienst communicatie en PR

Infopunt administratief centrum Mattenkot

De dienst communicatie en PR is verantwoordelijk voor het communicatiebeleid van het stadsbestuur en dat zowel intern als extern.

Op het vlak van de externe communicatie verzorgt de dienst het stedelijke informatieblad (de Vilvoordse Stadskrant), de Vilvoordse infogids, de stedelijke website, bewonersbrieven, onthaaldag nieuwe inwoners,… en coördineert de uitgave van de stedelijke publicaties (folders, brochures,...). De dienst onderhoudt ook de contacten met de pers.

In het kader van de PR worden europarelaties onderhouden met de 5 zustersteden van Vilvoorde (Ennepetal, Komatsu, Maubeuge, Middelburg en Peñarroya Pueblonuevo). Ook officiële ontvangsten van bezoekers worden verzorgd. Vilvoordse jubilarissen kunnen eveneens bij deze dienst terecht voor de viering van hun 50-, 60- of 65-jarig jubileum. De aanvragen van bedrijven voor eretekens van de arbeid worden hier behandeld een de dienst treedt op als bewaker van de stedelijke huisstijl.

Ook de stadspromotie wordt hier verzorgd en bestaat vooral uit het geven van informatie over de stad, toeristische activiteiten en initiatieven, promotie,… aan toeristen en burgers. Citymarketing is in dit kader een belangrijke opdracht.

Dienstgerelateerde onderwerpen

Contact

dienst communicatie en PR

Infopunt administratief centrum Mattenkot
Lange Molensstraat 44
1800 Vilvoorde


tel. 02 255 79 79
fax 02 255 47 84

Openingstijden

  • maandag, donderdag, vrijdag: van 9 tot 12 uur;
  • dinsdag: van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 18.30 uur;
  • woensdag: van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur.

Op maandag- en donderdagnamiddag zijn de diensten telefonisch bereikbaar tussen 13.30 en 16 uur.

Meer info