Naar inhoud

dienst gebouwen en logistiek

uitvoeringsdiensten site Asiat

De dienst gebouwen en logistiek volgt alle renovatie- en nieuwbouwwerken op aan de stedelijke gebouweninfrastructuur. Meestal werkt de dienst hiervoor in opdracht van een ander beleidsdomein. De dienst volgt ook alle subsidiedossiers op die verbonden zijn aan de bouwwerken, zoals bijvoorbeeld voor de bouw van een school of een kinderdagverblijf.

De dienst voert alle onderhoudswerken – zowel met interne werknemers als met externe aannemers - uit aan de stedelijke gebouweninfrastructuur, beheert alle onderhoudscontracten en leveringscontracten voor energie en water, beheert de vaste telefonie en de interventies bij inbraakalarmen. De dienst streeft ook naar een structurele energiecoördinatie door een gebouwenkadaster en conditiestaatmeting op te zetten.

De dienst heeft een belangrijke ondersteunende functie voor andere stadsdiensten en bij evenementen en activiteiten georganiseerd door of samen met het stadsbestuur. Vilvoordse verenigingen en onderwijsinstellingen kunnen bij deze dienst terecht voor het huren van feestmateriaal, gaande van tafels en stoelen, een podium, plantenversiering tot en met geluidsinstallaties. Daarnaast worden hier ook de infoborden voor verenigingen beheerd.

Particulieren kunnen hier verkeersborden huren voor verhuizing en plaatsing van containers. De dienst is de centrale aankoopdienst voor bedrijfsvoertuigen en beheert het wagenpark inclusief de aankoop van motorbrandstoffen en beheert de mobiele telefonie.

Dienstgerelateerde onderwerpen

Contact

dienst gebouwen en logistiek

uitvoeringsdiensten site Asiat, Buyssestraat (Cyriel) 25
1800 Vilvoorde


tel. 02 255 46 32
fax 02 255 47 86

Openingstijden

  • maandag, donderdag, vrijdag: van 9 tot 12 uur;
  • dinsdag, woensdag: van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur.

Op maandag- en donderdagnamiddag zijn de diensten telefonisch bereikbaar tussen 13.30 en 16 uur.

Meer info