Gegidste wandelingen

Boek je wandeling met stadsgids


Verschillende cultuur- en groenwandelingen kunnen geboekt worden met gids. Ook een bezoek aan het Tuchthuis is mogelijk met een gids. Voor een groep tot 25 personen bedraagt de kostprijs 45 euro. Hierbij wordt een administratiekost van 6 euro gerekend. Is de groep groter dan 25 personen of wenst u meerdere gidsen dan komt er per extra stadsgids 39 euro bij. De algemene voorwaarden voor de reservatie vind je terug onderaan deze pagina.

Omwille van de maatregelen ter bescherming tegen COVID-19 worden er groepen van maximum 20 personen toegelaten. Dit is conform de protocollen van de Vlaamse Regering.

Gidsen kunnen doorheen heel het jaar geboekt worden zowel in de week als in het weekend. Is de wandeling niet volledig je ding? Neem dan contact op met de dienst Communicatie en dan werken we iets op maat uit.

Word stadsgids


Stad Vilvoorde legt een vrijwilligersdatabank van kandidaat-gidsen aan. Wens jij met veel enthousiasme wandelingen in Vilvoorde te begeleiden? Weet je wat af van de rijke Vilvoordse geschiedenis en boeiende stadslegendes? Kan je boeiend vertellen?

Stel je dan zeker kandidaat en vul het formulier in!