Hobbymarkt

Elke eerste zondag van de maanden juni tot en met september organiseert de stad Vilvoorde een hobbymarkt onder de luifel op de Grote Markt. Op de hobbymarkt mag je goederen verkopen die in jouw bezit zijn en die je niet gekocht hebt met het doel ze weer te verkopen, of goederen die je zelf gemaakt hebt. Het aanbod kan gaan van boeken, vinyl, knutselmateriaal tot kunst en decoratie.

Volgende markten werden ingepland voor 2022:

  • 5 juni
  • 3 juli
  • 7 augustus
  • 4 september

Locatie

De hobbymarkt heeft telkens plaats op de Grote Markt onder de luifel op zondagmorgen tussen 9 en 13 uur. Je moet je standplaats vóór 9 uur innemen en vóór 13.30 uur ontruimen.

Info voor deelnemers

Standplaatsen moeten vooraf gereserveerd worden. Onderaan deze pagina vind je het inschrijvingsformulier.

De standplaatsvergoeding bedraagt 7 euro en wordt ter plaatse aan de marktverantwoordelijke betaald.

De opbouw van de stand mag ten vroegste vanaf 7.30 uur beginnen. Om 13.30 uur dient de standplaats volledig opgeruimd te zijn. De auto kan niet bij de stand blijven staan en moet elders op een reguliere plaats geparkeerd worden.

Niet verkochte goederen en afval moeten door de standhouders worden meegenomen.

Deelnemers aan de hobbymarkten die vuil achterlaten, kunnen een GAS-boete tot maximum 350 euro en een herstelbelasting krijgen.

Van deelnemers aan de hobbymarkt verwachten we dat ze het Nederlandstalige karakter van onze stad respecteren. Alle communicatie met de marktleider verloopt in het Nederlands.

Alle hobbymarkten vinden plaats op de Grote Markt.