Lisa Experience

Heb jij ook zo genoten van het afgelopen seizoen van de telenovelle Lisa? Dan hebben wij fantastisch nieuws voor jou! Op donderdag 1 juni wordt de exclusieve seizoensfinale van telenovelle Lisa namelijk uitgezonden om 18 uur in cc Het Bolwerk. Bereid je voor op een spannende avond vol intriges, romantiek en onverwachte wendingen. Beleef samen met andere fans de ontknoping van het verhaal en ontdek als eerste hoe het afloopt met je favoriete personages.

Meet & Greet: tussen 17 en 18 uur is er tijd voor een foto en gesprek met enkele cast members. De aanwezigen zijn Oscar Willems, Arno Moens en Femke Verschueren.

Wist jij dat Vilvoorde de thuisbasis van de telenovelle is? Alle buitenlocaties zijn namelijk opgenomen in de stad. Nogmaals bewezen dat Vilvoorde dé mediastad van Vlaanderen is.

Om deze Lisa Experience compleet te maken kan je er het “Lisa was here” interactief stadsspel aan koppelen, in combinatie met een heerlijke picknickmand!

Kom naar Vilvoorde, speel het “Lisa was here” stadspel dat je meeneemt naar de opnamelocaties doorheen de stad, zo krijg je een sneakpeak behind the scenes van de serie.

Het spel duurt tussen de twee en drie uur. Krijg je een hongertje? Smul dan van een heerlijke Visit Vilvoorde picknickmand opgevuld door lokale handelaars.

Alle info over het “Lisa was here” stadsspel: www.vilvoorde.be/lisastadsspel.
Alle info over de Visit Vilvoorde picknickmanden: www.vilvoorde.be/picknickmand.

Zorg dus dat je erbij bent op 1 juni om 18 uur in cc Bolwerk. Mis deze unieke kans niet en reserveer nu je gratis plekje voor de avant-première van de seizoensfinale van Lisa.

Tot dan!