Verbouwingen administratief centrum Mattenkot

Gepubliceerd op maandag 2 maart 2020 16.30 u.
We werken momenteel volop aan de verbetering van onze dienstverlening. De komende maanden zal je in het administratief centrum Mattenkot heel wat verbouwingen zien. Onze dienstverlening blijft steeds doorlopen.

De komende maanden verbouwen we ons administratief centrum Mattenkot. Ons doel? Een dienstverlening op maat van vandaag en klaar voor de toekomst. Een dienstverlening waar de burger meer dan ooit centraal staat.

De werken lopen tot het najaar 2020 en worden gefaseerd aangepakt om de hinder zoveel mogelijk te beperken. Onze dienstverlening blijft steeds doorlopen zodat u, als burger, steeds bij ons terecht kan.

Het is echter zo dat u, tijdens korte periodes, wel rekening dient te houden met een verminderde dienstverlening. De wachttijden kunnen hierdoor iets langer oplopen.

De baliewerking van de diensten Jeugd, Sport en Cultuur en Evenementen wordt tijdelijk anders ingericht. U kan hen wel nog steeds terugvinden in het administratief centrum Mattenkot.

De dienst Gelijke Kansen en de toeleiders kan u vanaf nu terugvinden op de eerste verdieping.

We verontschuldigen ons voor het eventuele ongemak en hopen jullie in het najaar terug te zien in onze vernieuwde ruimtes.