Afspraak maken in het medisch centrum cc Het Bolwerk

Gepubliceerd op dinsdag 17 maart 2020 18 u.
Stad Vilvoorde, AZ Jan Portaels en de huisartsenkring Harno hebben de handen in elkaar geslagen voor de oprichting van een tijdelijk medisch centrum in cc Het Bolwerk. Dit om de impact van het coronavirus (COVID-19) op het zorgsysteem te beperken.

In dit centrum kunnen enkel inwoners met corona-gerelateerde klachten van de gemeenten Vilvoorde, Meise, Grimbergen, Kampenhout, Steenokkerzeel, Machelen-Diegem, Wemmel en Zaventem terecht voor een consultatie en enkel op afspraak.

Om een afspraak te krijgen in het medisch centrum, moet steeds eerst gebeld worden naar het centraal nummer tel. 02 255 47 78. We benadrukken om niet rechtstreeks langs te gaan bij het tijdelijk medisch centrum zonder telefonisch overleg.

Bij overbelasting van de telecomnetwerken, kan u ook online een afspraak maken in het medisch centrum cc Het Bolwerk als je aan minstens twee van de volgende criteria voldoet:

  1. Heb je koorts (>38°C)?
  2. Heb je last van luchtwegproblemen?
  3. Heb je diabetes, longziekte, hart- en vaatziekte of nierziekte?

Voldoe je slechts aan 1 van de bovenstaande criteria, neem dan contact op met uw huisarts.

De afspraak kan je maken via: https://vilvoorde.onlinesmartcities.be/eloket/medisch-centrum-cc-het-bolwerk. (Opgelet! Bij voorkeur openen in Chrome of Firefox.)

Aan zorgverstrekkers vragen we om telefonisch contact op te nemen via het telefoonnummer van ons callcenter: 02 255 47 78.

In een eerste fase is het centrum telefonisch bereikbaar tussen 9 en 17 uur. Ook zaterdag en zondag blijft het centrum telefonisch bereikbaar en zijn afspraken mogelijk.

Praktisch


cc Het Bolwerk
Bolwerkstraat 17
1800 Vilvoorde

Hoe cc Het Bolwerk bereiken?

Ga naar www.hetbolwerk.be/routeplan

Andere vragen?

  • Indien u vragen heeft over het coronavirus (COVID-19), kan u contact opnemen via het centraal nummer 0800 14 689.
  • Alle informatie over wat je zelf kan doen, vind je terug op www.info-coronavirus.be/nl