Aanpassingen dienstverlening vrijwilligerscentrale

Gepubliceerd op dinsdag 26 mei 2020 11.30 u.
Vanaf maandag 25 mei 2020 is de vrijwilligerscentrale bereikbaar op maandag en donderdag tussen 9 en 12 uur.

Door de versoepeling van de maatregelen in de strijd tegen COVID-19 merkt de vrijwilligerscentrale een daling in het aantal hulpaanvragen. Daarnaast start bij heel wat medewerkers van de vrijwilligerscentrale het reguliere werk terug op. Hierdoor wordt de werking van de vrijwilligerscentrale aangepast.

Vanaf maandag 25 mei 2020 is de vrijwilligerscentrale bereikbaar op maandag en donderdag tussen 9 en 12 uur.

Mensen die beroep willen doen op de vrijwilligerscentrale kunnen deze bereiken via het telefoonnummer 02 255 46 65, via het e-mailadres vilvoorde.helpt@vilvoorde.be of via de website www.impactdays.co/nl/vilvoordehelpt.

“De voorbije weken werd opnieuw aangetoond hoe belangrijk het vrijwilligerswerk is. Dankzij tal van vrijwilligers werden senioren en behoeftigen bijgestaan, werden kinderen en gezinnen in armoede verder geholpen, werden vrijetijdsevenementen georganiseerd en bleven de mensen geconnecteerd. Maar ook in de toekomst willen we beroep doen op vrijwilligers” aldus burgemeester Hans Bonte.

Ook nieuwe vrijwilligers blijven welkom. Wie zich wil aanmelden kan dit doen via dezelfde website, e-mailadres of telefoonnummer. De stad voorziet een verzekering voor elke vrijwilliger.