Grote opening tentoonstelling "Ongelooflijk"

Gepubliceerd op dinsdag 26 maart 2019 18.14 u.
Levensbeschouwingen zijn een waardevol onderdeel van de Vilvoordse samenleving en spelen een belangrijke rol in het leven van veel Vilvoordenaars. Op zondag 31 maart kan je tussen 13 en 17 uur gratis en zonder inschrijving naar de tentoonstelling “Ongelooflijk” in de expozaal van cc Het Bolwerk.

Het platform levensbeschouwingen van Vilvoorde wil via deze tentoonstelling erop wijzen dat we ondanks verschillen tussen levensbeschouwingen ook veel zaken gemeen hebben. De tentoonstelling is het resultaat van een uitvoerige samenwerking tussen vertegenwoordigers en leerkrachten van bijna elke grote levensbeschouwelijke stroming in Vilvoorde.

Op zondag 31 maart zullen ook de vertegenwoordigers van alle grote levensbeschouwelijke instanties in Vilvoorde aanwezig zijn (o.a. voorzitter Huis van de Mens, vertegenwoordigers van moskee Masgid Annasr, pastoor katholieke kerk en leden van de kerkenraad van de protestantse kerk). Eveneens zullen leerkrachten die al jaren werken met de tentoonstelling je met plezier uitleg geven over hoe zij met de tentoonstelling aan de slag gaan.

Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen en met een gratis drankje te genieten van een gesprek met andere aanwezigen.