Ketnet Brandt Weer en Radio 2 verwarmen de Grote Markt op 19 december

Gepubliceerd op dinsdag 10 december 2019 10 u.
Tijdens De Warmste Week trekken Ketnet Brandt Weer en Radio 2 er iedere dag samen op uit. De Ketnet Brandt Weer-wagen en De Warmste Spits van Radio 2 strijkt neer in maar liefst 6 verschillende steden. Op 19 december ontvangt Vilvoorde hen op de Grote Markt.

Ketnet roept kinderen in heel Vlaanderen op om mee te doen aan een actie voor De Warmste Week of om mee te helpen bij hun zelfgekozen goede doel. Door zich in te zetten voor De Warmste Week maken ze deel uit van de Ketnet Brandt Weer-brigade.

Op 19 december komt de Ketnet Brandt Weer-wagen van 15.30 tot 20 uur naar de Grote Markt in Vilvoorde. Op het programma staan optredens van De KetnetBand, #LikeMe en Gers Pardoel.

Maar ook de Spiegeltent opent die dag al de deuren! Van 15 tot 23 uur kan je er terecht voor een drankje en van 20 tot 22 uur zorgt DJ De Soete voor de nodige ambiance. Alle inkomsten van de Spiegeltent gaan integraal naar Cocon Vilvoorde. De tent zelf wordt die dag uitgebaat door vrijwilligers.

Schepen voor jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati: “We zijn zeer blij dat we aan dergelijk goed doel kunnen meewerken. Dit zal een extra troef zijn in Vilvoorde, boven ons goed gevulde winters programma. De line-up is eveneens geweldig en zal hopelijk veel kinderen aantrekken. Het voltallige college zet dan ook graag de schouders onder die dag en zal mee zorgen voor de drankbediening.”.