Naar inhoud

Far-West concerten 2012

affiche Far-West concerten 2012

Onze jaarlijke woensdagavond afspraak met muziek. Gezelligheid troef en de gelegenheid om de vrienden nog eens allemaal terug te zien. In een gevarieerd aanbod met telkens een ander muziekgenre, van Ska naar Blues tot Jazz, je kan het allemaal komen ontdekken in Vilvoorde.

Far-West concerten 2012Zoals ieder jaar wordt tijdens de zomermaanden juli en augustus het Duchéhof (Maurits) omgetoverd tot een feërieke plek waar gezelligheid en muziek centraal staan. Elke woensdag staat een ander muzikaal genre centraal, van blues tot disco en van rockabilly tot pop. Drie woensdagen in juli (behalve 11 juli) en 4 woensdagen in augustus vanaf 20.30 uur muziek in het Duchéhof (Maurits) te Vilvoorde. Iedereen welkom telkens vanaf 20 uur. Het einde is voorzien om 23 uur. De drankstand wordt steeds bemand door een andere Vilvoordse vereniging, die dan ook deelt in de winst.

     » 4 juli 2012 - MoodCollector
     » 11 juli 2012 - Plan Be & Café flammand
     » 18 juli - La Femme Belge
     » 25 juli - La Jazzita
     » 1 augustus 2012 - Le Grand Bateau
     » 8 augustus 2012 - The rhythm Junks
     » 15 augustus - King of Fugazis
     » 22 augustus - Rusty Roots


4 juli 2012 - MoodCollector
Far-West concerten 2012 - MoodCollectorMoodcollector bewijst dat de kempense zandgrond een uitstekende voedingsbodem is voor een bruisende “melting” pot. De selfmade songs zijn opzwepend, de beats en breaks zijn retestrak, kortom een stoofpotje van ska,reggae en afro-beats heeft het constant op u dansspieren gemunt.


11 juli 2012 - 11 juli viering op het bolwerkplein met Plan Be & Café flammand
Klik hier voor meer info.


18 juli 2012 - La Femme Belge
Far-West concerten 2012 - La Femme BelgeEen viool, een contrabas, drie gitaren en een machtige stem vooraan scheppen een teder en tegelijk dierlijk universum, waarin de explosieve energie van gipsy jazz samensmelt met de lyrische directheid van de grote chansonniers. Zoals een rockband zonder distortion, met Django Reinhardt en Stéphane Grappelli die solo's afwisselen terwijl Tom Waits, Jacques Brel en Louis Armstrong hun donkerste verhalen declameren. Live speelt La Femme Belge met een apocalyptische intensiteit die chaos noch schoonheid schuwt en het publiek nooit koud laat.


25 juli 2012 - La Jazzita
Far-West concerten 2012 - La JazzitaLa Jazzita is een collectief van gedreven muzikanten met verschillende backgrounds. Wat hen samenbrengt is passie voor muziek en de ambitie om u te laten swingen. Dit doen ze met twee projecten enerzijds spelen ze voor u een uur Jazz en Latin en anderzijds spelen ze een uur Funk en Latin. Waarom? Omdat het kan natuurlijk! En ook omdat ze zowel willen ontroeren als beroeren.


1 augustus 2012 - Le Grand Bateau
Far-West concerten 2012 - Le Grand BateauDe grote pakketboten van weleer, die een orkest aan boord hadden om de passagiers tijdens de lange vaarten te entertainen, inspireerden deze groep, vandaar: Le Grand Bateau. Wie houdt van chanson anno nu moet zeker komen: Le grand bateau is altijd een beetje reizen. Rumbarock of tangopop, noemen ze het zelf, al hoor je ook andere stijlen. De band speelt op hoog niveau.


8 augustus 2012 - The rhythm Junks
Far-West concerten 2012 - The rhythm JunksThe Rhythm Junks, Steven De bruyn, Jasper Hautekiet & Tony Gyselinck, een originele drietand met bas, drums en harmonica. Er wordt geklauwd en geblazen, geborsteld en geslagen, zacht en hard, ruw en rauw. En de songs, die kraken harder dan vroeger... kortom de ideale groep voor de gouden bruiloft van Tom Waits.


15 augustus 2012 - King of Fugazis
Far-West concerten 2012 - King of Fugazis15 augustus staat in het teken van de Funk. King Of Fugazis bestaat uit negen muzikanten die allen gepassioneerd zijn door funk. Ze brengen een unieke show, geïnspireerd door George Clinton. Het genre P-Funk, is vrij ongekend in België en King Of The Fugazis wil mensen hiermee kennis laten maken. Laat u mee leiden naar de wereld van P-Funk!


22 augustus 2012 - Rusty Roots
Far-West concerten 2012 - Rusty RootsRusty Roots is een band van 5 jonge mannen uit Belgisch Limburg. Een heerlijke band met een Texas uitstraling en een heuse contrabassist in Hillbilly outfit. Alle bluesstijlen komen voorbij, funk, soul, swingshuffle, country, maar vooral blues zoals die klonk in de jaren 70. Een band met een heel eigen muziekstijl die ze beheersen tot in hun vingertoppen. Prima zang, machtig gitaarwerk, mooie sax, strakke drums en bas. Het past allemaal in elkaar en klinkt waanzinnig goed.
Datum van het bericht: woensdag 20 juni 2012
Alle nieuws