Naar inhoud

11 juli viering

logo

11 juli vieren we feest! Én hoe! In de plaats van het traditionele Far-West concert pakken we het voor deze dag wat groter aan. Op 11 juli toveren we het bolwerkplein om tot het gezelligste plein van Vilvoorde. Uiteraard met een muzikaal randje.

Café Flamand11 juli viert Vilvoorde mee! Én hoe! In de plaats van het traditionele Far-West concert wordt het bolwerkplein tot het gezelligste plein van Vilvoorde omgetoverd. Uiteraard met een muzikaal randje.

Café Flamand, het energieke groepje van Peter van de Veire en Miguel Wiels, komt die dag immers naar Vilvoorde. Hun groepsnaam zegt het helemaal. Miguel Wiels en Peter Van de Veire willen deze zomer het Vlaamse lied vieren. Omdat ze eerbied hebben voor de 100den klassiekers. Van Bobbejaan Schoepen over Will tura naar Jimmy Frey tot Marva. En ook omdat ze eenzaam zijn zonder jou. Dus vieren ze het mét publiek. Daarenboven brengen ze twee BV-gasten mee. Wie? De juiste namen zijn nog geheim, maar ze komen uit dit lijstje: Tom Dice, Sam Gooris, Clara Cleymans, Jelle Cleymans, Jonas Van Geel, Udo, Bart Herman, Kris Wauters, Free Souffriau, Belle Perez, Paul Michiels, Wim Soutaer, Niels Destadsbader of Gunther Neefs.

Omdat zo’n avond om meer vraagt hebben we als voorprogramma Plan Be ingeschakeld. Plan Be is een Nederlandstalige muziekgroep met Frank Van Erum. Speels en creatief mixen ze verschillende genres tot een live act die je niet snel zal vergeten. In 2011 wonnen ze de felbegeerde "Nederpopprijs". Dansbaar en meezingbaar, met af en toe een gevoelige snaar.

Waar
Bolwerkplein, Bolwerkplein 17, 1800 Vilvoorde

Wanneer
woe 11 juli 2012 van 19 tot 23 uur

Prijs
gratis


 

affiche 11 juli viering 2011

Datum van het bericht: donderdag 21 juni 2012
Alle nieuws