Naar inhoud

Rollewagenstraat in Peutie tijdelijk enkelrichting.

Sinds de start van de werken aan de Tervuursesteenweg in Perk volgen de bussen van De Lijn een omleiding waardoor Peutie niet langer bediend werd. Het stadsbestuur heeft bij De Lijn aangedrongen hier een oplossing in te voorzien.

 

De buslijn 287 zal nu Peutie bereiken, maar om deze omleiding mogelijk te maken, dient de Rollewagenstraat tijdelijk enkelrichting te worden van aan de Houtemsesteenweg tot aan de Martelarenstraat en dit in de richting van Vilvoorde. Er worden twee tijdelijke haltes voorzien, ter hoogte van de Martelarenstraat en de Bloemenlaan.

 

De invoeging van enkelrichting in de Rollewagenstraat gaat van start op 30 juni en is een tijdelijke ingreep en zal in stand blijven tot het einde van de werken aan de Tervuursesteenweg. Geschat wordt dat deze werken eind van het jaar afgerond zullen zijn.

 

De bussen richting Peutie (vanuit Vilvoorde) blijven momenteel via Leuvensesteenweg, Woluwelaan en Houtemsesteenweg rijden en halteren ter hoogte van het kruispunt van de Leuvensesteenweg met de Woluwelaan.

 

» overzicht persmededelingen

Datum van het bericht: donderdag 29 juni 2017
Alle nieuws