Naar inhoud

Winterbar op de wekelijkse markt.

Op woensdag 6 en zaterdag 9 december tref je op de Vilvoordse markt een heuse Winterbar aan. De marktkramers en het stadsbestuur trakteren de aanwezige bezoekers die dagen op een drankje. Op zaterdag wordt er bijkomend nog voor sfeer gezorgd door een live optreden van Jazz Delivery.

 

Schepen voor toerisme, milieu en lokale economie Viviane Schaessens licht toe: “De wekelijkse markt is een belangrijk onderdeel van het Vilvoordse handelsaanbod, maar het is meer dan dat: de markt is een uitstapje op zich. Dit willen we in de verf zetten door een ludieke actie te organiseren die voor extra sfeer zorgt en waarmee we de marktbezoekers bedanken. Zeker in de koude herfst- en wintermaanden mag dat al eens.

 

De Winterbar kadert ook binnen Winters Vilvoorde, dat vanaf 15 december in en rond de Spiegeltent plaatsvindt. Marktbezoekers krijgen op vertoon van een aankoop op de markt een flyer. In ruil voor deze flyer krijg je gedurende het openingsweekend van de Spiegeltent op 16 en 17 december een gratis drankje aangeboden.

 

Je vindt de Winterbar op woensdag 6 en zaterdag 9 december centraal op de Rooseveltlaan (Franklin), in het verlengde van de Guldenschaapstraat, en dit van 10 tot 12.30 uur.

 

» overzicht persmededelingen

Datum van het bericht: maandag 04 december 2017
Alle nieuws