Naar inhoud

Vertoning wedstrijden Rode Duivels op groot scherm op het Bolwerkplein.

Ook dit jaar doet stad Vilvoorde mee aan de voetbalvreugde: supporters kunnen samen de wedstrijden van de Rode Duivels op groot scherm volgen. Plaats van afspraak: het Bolwerkplein. “Als thuisstad van Rode Duivel Yannick Carrasco nodigen we alle voetbalfans uit om in supportersuitrusting samen de nationale ploeg aan te moedigen.”, aldus burgemeester Hans Bonte.

 

Op maandag 18 juni, zaterdag 23 juni en donderdag 28 juni worden de wedstrijden “live” uitgezonden. Doen de Rode Duivels het goed, dan kunnen er nog enkele uitzendingen volgen. Alle actuele informatie hierover is steeds te vinden op www.vilvoorde.be en de Facebookpagina van stad Vilvoorde.

 

Om alles op een veilige manier te laten verlopen, worden de Olmstraat (vanaf de Eikstraat) en de Bolwerkstraat steeds 4 uur vóór de start van de wedstrijd parkeervrij gemaakt. Vanaf 2 uur vóór de wedstrijd zal er in deze zone ook een rijverbod gelden.

 

Vilvoordse verenigingen bemannen de drankstand en verdienen zo een centje bij voor hun clubkas. Voor de hongerigen worden ook eetstands voorzien.

 

 

 

» overzicht persmededelingen

Datum van het bericht: maandag 04 juni 2018
Alle nieuws