Vilvoorde duimt voor haar atleten op de Olympische Spelen in Tokyo

Gepubliceerd op vrijdag 23 juli 2021 10.30 u.
Aan deze editie van de Olympische Spelen nemen maar liefst twee Vilvoordenaars deel. Heel Vilvoorde supportert voor Alison Van Uytvanck en stadsambassadeur Noor Vidts.

Wie op de Grote Markt van Vilvoorde passeert, kan er niet naast kijken. Stad Vilvoorde wenst haar deelnemende sporters op de Olympische Spelen veel succes toe de komende weken. Met stadambassadeur Noor Vidts in de meerkamp en Alison Van Uytvanck in het dubbeltennis is Vilvoorde goed vertegenwoordigd op de Olympische Spelen. Daarnaast zorgen ook Yves Vanderhasselt als reserve van de jumpingploeg en Paulien Cockuyt, aangesloten bij Koninklijke Vilvoordse Atletiek Club, op de 400m horden voor een Vilvoordse tint.

Het zijn spannende tijden voor iedereen met een hart voor sport en een hart voor Vilvoorde. Onze Vilvoordse topsporters zijn ambassadeurs voor de stad en rolmodellen voor de jeugd. We proberen hen dan ook waar mogelijk te ondersteunen met de aanleg van de juiste infrastructuur en omkadering, getuige daarvan de aanleg van de nieuwe atletiekpiste op het sportstadion”, aldus schepen voor jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati.

Alison Van Uytvanck speelt met Elise Mertens de eerste ronde van het dubbelspel tennis op 24 juli. De meerkampwedstrijden waar Noor Vidts aan deelneemt vinden plaats op 4 en 5 augustus. Het tijdschema van de meerkamp is terug te vinden op https://www.worldathletics.org/competitions/olympic-games/the-xxxii-olympic-games-athletics-7132391/timetable Wie wil supporteren houdt best rekening met het tijdsverschil van 7 uur.