Weekend van de klant

Gepubliceerd op woensdag 29 september 2021 10 u.
Op vrijdag 1 en zaterdag 2 oktober slaan stad Vilvoorde, Unizo Vilvoorde en de lokale handelaars en horeca-uitbaters de handen in elkaar. Na een voor ondernemers bijzonder uitdagende periode is het Weekend van de klant immers het moment bij uitstek om de klanten in de bloemetjes te zetten.

De Leuvensestraat, tussen Grote Markt en Leopoldstraat, en de Nowélei (Jean Baptiste) worden omgetoverd tot een sfeervol shopping paradijs. Zowel handelaars als horeca-uitbaters doen op die twee dagen extra hun best om de klanten in de watten te leggen. Gezellige kraampjes, ruimte voor een hapje en een drankje, een springkasteel voor de kleinsten en animatie in de straten zullen zorgen voor een feestelijke sfeer voor jong en oud. (Her-)ontdek de “vaste waarden” in de winkelstraten, bezoek de nieuwkomers en bewonder de snelgroeiende variatie aan winkels en horecazaken. De Leuvensestraat wordt voor de gelegenheid autovrij gemaakt, zodat er veilig, rustig en aangenaam gekuierd kan worden.

Schepen voor lokale economie en wijkcontracten Didier Cortois: “Het Weekend van de klant is een ideale gelegenheid om onze winkelstraten opnieuw in de spotlight te zetten. Ondanks de coronacrisis zijn er weer heel wat nieuwkomers te ontdekken in de Leuvensestraat en de Nowélei (Jean Baptiste). Op initiatief van enkele handelaars krijgen we dit jaar een ‘uitgebreid’ weekend, met extra animatie in de voor de gelegenheid verkeersvrije straat. Dankzij snel en intensief samenwerken en organiseren zijn we er als stad, lokale handelaars en de Vilvoordse Unizo-afdeling in geslaagd om een aantrekkelijk geheel te realiseren.

Iedereen is welkom op vrijdag 1 oktober van 12 tot 19 uur en zaterdag 2 oktober van 10 tot 18 uur.