Stad Vilvoorde start met lessen Multimove op 2 locaties

Gepubliceerd op woensdag 29 september 2021 13 u.
In het weekend van 2 en 3 oktober starten de lessenreeksen Multimove in Vilvoorde op. Dit schooljaar kunnen Vilvoordse kleuters van 3 tot 6 jaar op twee locaties terecht om naar hartenlust te spelen en bewegen.

Multimove is een lessenreeks voor kleuters van 3 tot 6 jaar waarbij ze op een speelse en ludieke manier de fundamentele basisvaardigheden aanleren. Gedurende 10 weken krijgen ze een gevarieerd aanbod van beweegthema’s als onder andere glijden, schommelen en werpen.

Door de grote vraag naar extra sportaanbod voor kleuters hebben we ervoor gekozen om Multimove dit jaar op twee locaties aan te bieden. Met .K, de nieuwe sport- en cultuurinfrastructuur in Koningslo, hebben we hiervoor een ideale locatie met voldoende ruimte en mogelijkheden om onze kleuters uit te dagen”, aldus schepen voor jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati.

De lessen vinden plaats op zaterdagvoormiddag in sporthal Hazeweide en op zondagvoormiddag in Koningslo. Inschrijven voor de lessenreeksen kan nog tot en met woensdag 6 oktober via www.vilvoorde.be/multimove.