Eerste editie vrijwilligersbeurs op 11 mei

Gepubliceerd op donderdag 21 april 2022 11.30 u.
Op woensdag 11 mei organiseert stad Vilvoorde voor de eerste keer een vrijwilligersbeurs van 19 tot 21.30 uur in de feestzaal van het stadhuis (ingang Grote Markt).

Wil je graag vrijwilligerswerk doen bij de stad of bij Zorgbedrijf Vilvoorde, maar weet je nog niet goed wat, dan is dit de uitgelezen kans om langs te komen en het aanbod te ontdekken!

Heel wat diensten die met vrijwilligers werken zullen aanwezig zijn met een infostand. Je kan er al je vragen stellen en kennis maken met de verschillende vormen van vrijwilligerswerk die de stad aanbiedt.

Schepen voor economie en wijkcontracten Didier Cortois: “In onze stad hebben we een groot aantal mensen die op vrijwillige basis hun steentje bijdragen. Dat gaat van soms erg zichtbare taken, zoals bvb. onze Vilvoprikkers, over onthaalwerk in cc Het Bolwerk of het meehelpen achter de schermen bij een evenement. We zijn als stad alleszins bijzonder fier op onze vrijwilligers en zijn hen vooral ook erg dankbaar voor hun inzet. Deze vrijwilligersbeurs zal op een heel overzichtelijke manier weergeven wat je allemaal kan doen als vrijwilliger. Het aanbod is heel gevarieerd en sommige jobs vragen niet zoveel tijd, maar kunnen voor anderen wel echt een verschil betekenen.”

Inschrijven vooraf is niet nodig.

Meer info: preventie@vilvoorde.be of 0499 518 623.