Uprising Stage biedt podium aan jong lokaal talent

Gepubliceerd op maandag 2 mei 2022 11 u.
Onder de noemer Uprising biedt stad Vilvoorde kansen aan lokaal artistiek talent door middel van podiumaanbod, een opnamestudio en andere ondersteuning.

Uprising Stage is een onderdeel van dit project en biedt een podium voor jonge, lokale, artistieke talenten uit verschillende artistieke disciplines: concert, expo, spoken word, DJ, dans, performance, …

De lokale talenten delen het podium met gevestigde waarden van buiten Vilvoorde die op hun beurt geselecteerd worden door lokale artiesten en/of programmatoren.

Op Uprising Stage zijn er 4 live-podia en worden er op verschillende locaties in cc Het Bolwerk artistieke werken tentoongesteld. Uprising Stage is veel meer dan ‘een concert’. Het is een artistieke ontdekkingstocht op verschillende niveaus met speciale aandacht voor lokaal talent.

Schepen voor sport, jeugd en cultuur: “We zijn verheugd dat jongeren terug naar buiten kunnen komen. En hoe! We geven ze met Uprising Stage de kans om hun eigen talenten te tonen. Muziek, dans, ‘spoken word’, fotografie, beeldende kunst, … noem maar op. Alle artistieke disciplines komen aan bod. Het is een ideaal startpunt van een feestweekend met Troostkermis en de Jaarmarkt!

Praktische informatie

cc Het Bolwerk
zaterdag 7 mei, 18.30 - 24 uur
Gratis Inkom

FB-event: https://fb.me/e/1H4IMxtwO - www.vilvoorde.be/uprising