24 juni afspraak in Leuvensestraat en Nowélei (Jean-Baptiste) voor braderij en avondshopping

Gepubliceerd op woensdag 8 juni 2022 9 u.
Eind juni organiseert de stad traditioneel de avondshopping en ook dit jaar kan de vaste afspraak niet ontbreken: op 24 juni openen de winkels ’s avonds de deuren en wordt in de Leuvensestraat en de Nowélei (Jean-Baptiste) ook een braderij georganiseerd.

In navolging van het succesvol Nina & The City weekend zetten de winkeliers opnieuw hun beste beentje voor, worden kraampjes geplaatst en is extra animatie voorzien. Zowel in de Leuvensestraat, die verkeersvrij gemaakt wordt, als in de Nowélei (Jean Baptiste) zal er heel wat te beleven zijn. Kom van 18 tot 22 uur die avond naar het centrum van de stad en sla je slag. Ook verschillende verenigingen zullen voor extra leven in de straat zorgen. Verenigingen die nog wensen in te schrijven, kunnen dit via www.vilvoorde.be/avondshopping.

Schepen voor lokale economie en wijkcontracten Didier Cortois: “Het winkelaanbod in onze stad begint zich steeds meer te onderscheiden van wat je in vele andere steden aantreft. Grote ketens, die quasi overal filialen sluiten, werden vervangen door kleinere - vaak lokale - boetieks en speciaalzaken. Het geheel biedt intussen een brede en vooral prettige mix van handelszaken. Een braderij is de perfecte gelegenheid om ze nog eens allemaal te komen (her)ontdekken! Aansluitend kan je ongetwijfeld ook je gading vinden in 1 van onze vele mooie horecazaken om van deze 24ste juni een perfecte zomeravond te maken.”