Nieuwe editie EXPO1800! - een 'fotochallenge' voor iedereen

Gepubliceerd op dinsdag 21 juni 2022 13.30 u.
Stad Vilvoorde daagt je net als de vorige 2 zomers uit om foto’s te nemen! Twee tentoonstellingen verspreid over vier verschillende wijken, telkens rond een bepaald thema, dat is EXPO1800. De thema’s voor deze zomer zijn “Mijn Straat” en “Water”.

In elke wijk worden gedurende meer dan 3 weken 17 foto’s tentoongesteld. Al wie in Vilvoorde woont, werkt, studeert, of een andere link heeft met onze stad, kan deelnemen.

De voorbije 2 edities werden er in totaal meer dan 1 500 foto’s ingezonden. Gezien het enorme succes van EXPO1800 kunnen we stad Vilvoorde stilaan als een foto-stad beschouwen”, aldus schepen van jeugd, sport en cultuur Moad El Boudaati. “Iedereen kan deelnemen! Voor ons hoef je echt geen professionele of doorwinterde amateurfotograaf met een duur toestel te zijn. Integendeel, wij willen net ook die mensen zonder veel foto-ervaring ‘uitdagen’ om ervoor te gaan. M.a.w. niet twijfelen, stuur die foto gewoon maar door!

Simultaan met de expo in de wijken kan je ook op Facebook de geselecteerde foto’s bewonderen. De deelnemer van de foto met het meeste aantal ‘likes’ krijgt een leuke publieksprijs.

Alle info over de thema’s, de voorwaarden en een inschrijvingsformulier vind je op www.vilvoorde.be/expo1800. Per challenge moet je een inschrijvingsformulier invullen en kan je 5 foto’s inzenden.