Fans van Rode Duivels verzamelen in Asiat Park

Gepubliceerd op donderdag 20 oktober 2022 13 u.

De Belgische voetbalbond heeft beslist het WK fandorp op Asiat te annuleren. Alle informatie kan je hier vinden.

Binnen een paar weken geraakt de voetbalwereld in de ban van het WK in Qatar. Het wordt een uitzonderlijke editie. Voor het eerst in de geschiedenis vindt het kampioenschap plaats in de herfst. Ook het feit dat het toernooi doorgaat in de hitte van de woestijnstaat maakt deze editie uitzonderlijk. De Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft wijselijk beslist – ook omwille van de klimaatzaak en de ethische problematiek – om de fans niet massaal naar de oliestaat over te vliegen maar verzamelen te blazen op één plaats in eigen land. De keuze van de Koninklijke Belgische Voetbalbond viel op het Asiat Park in Vilvoorde: centraal in het land én in de thuishaven van Rode Duivel Yannick Carrasco!

Het Vilvoordse Sportizon zal voor de gelegenheid het Asiat Park omtoveren tot een waar woestijndorp waar fans in de beste omstandigheden, zowel indoor als outdoor, de Rode Duivels kunnen aanmoedigen.

We hopen ook heel wat Vilvoordse sportievelingen te verwelkomen in het officiële fandorp van de Rode Duivels om samen met een paar duizend andere voetballiefhebbers de Belgische ploeg aan te moedigen. Op deze manier wordt het voor de Vilvoordenaren hopelijk een mooie reeks thuismatchen!” aldus een fiere burgemeester Hans Bonte.

Inwoners van Vilvoorde kunnen een korting krijgen van 5 euro op indoor en outdoor tickets (niet geldig op een groepsabonnement) met de kortingscode VILVOORDE1800. De code kan via de ticketshop ingegeven worden onder het invullen van de gegevens bij ‘KORTING’.

Info en tickets op https://store.ticketing.cm.com/TheDesert.