Eerste VIBES-box overhandigd

Gepubliceerd op donderdag 1 december 2022 13 u.
Op 18 november lanceerde stad Vilvoorde een eindejaaractie met grootste inzet: wekelijks worden 5 VIBES-boxen ter waarde van 500 euro verloot via een online campagne. Een van de eerste winnaars werd alvast extra verrast want zij kreeg haar VIBES-box persoonlijk aan huis geleverd.

Op 18 november lanceerde stad Vilvoorde een eindejaaractie met grootste inzet: wekelijks worden 5 VIBES-boxen ter waarde van 500 euro verloot via een online campagne. Het doel van de actie is om het uitgebreide aanbod van de stad op de kaart te zetten en zo de handelaars een hart onder de riem te steken, na een uitdagend jaar.

Een van de eerste winnaars werd alvast extra verrast want zij kreeg haar VIBES-box persoonlijk aan huis geleverd door schepen voor economie en wijkcontracten Didier Cortois en schepen voor duurzaamheid, toerisme, woonbeleid en digitalisering Tine Paredis.

Winnaar Tamara over het initiatief: “Ik ben heel blij met de box en de verscheidenheid aan 'cadeautjes'. Ik denk dat het een goede aanzet is om de Vilvoordse winkels en horeca een bezoekje te gaan brengen. De stad steekt zo een hart onder de riem van de Vilvoordse handelaars. Ik ben absoluut fan van het mooie Vilvoorde en kan zulke initiatieven dan ook alleen maar aanmoedigen. Komende tijd kan ik gaan genieten van een lekker etentje bij een van de vele restaurants die deelnemen. Ik ben vaste klant bij Weytjes en heb binnenkort weer nieuwe lenzen nodig, dus dat komt zeker goed van pas. Als ik iets knap zie hangen bij de Esprit, laat ik het deze keer ook niet hangen!”

Tot en met 15 december kan je wekelijks deelnemen aan de wedstrijd via de Facebookpagina van de stad of de Instagrampagina van Visit Vilvoorde. De oproep verschijnt telkens om 16 uur. Meer info vind je op https://www.vilvoorde.be/vibesbox.