Geef een Pakje van je Hart op 14 december

Gepubliceerd op vrijdag 9 december 2022 11 u.
Kom op 14 december tussen 15 en 18 uur naar de Grote Markt en geef aan de Joe Pakjestruck een Pakje van je Hart aan een kind uit een kansarm gezin. Want elk kind verdient een kerstcadeautje.

513 000 kinderen in ons land leven in armoede. Voor hen ligt er bijna nooit een cadeautje onder de kerstboom. Ook heel wat Vilvoordse kinderen groeien op in problematische omstandigheden. Daarom wil radiozender Joe zoveel mogelijk kinderen gelukkig maken met ‘Pakje van je Hart’. Tussen 2 en 15 december rijdt de Joe Pakjestruck door Vlaanderen. 

Op 14 december houdt de Joe Pakjestruck, met de Joe -dj’s, Birgit Van Mol en zanger Berre, halt op de Grote Markt. Tussen 15 en 18 uur is iedereen welkom om een Pakje van je Hart te schenken aan een kind uit een kansarm gezin. Want elk kind verdient een kerstcadeautje

De Joe-kerstelfjes vertellen de bezoekers hoe je een pakje kan kopen. Er zijn 3 prijscategorieën en verschillende leeftijdsgroepen waar je een pakje aan kan schenken.

Luister die namiddag zeker ook naar Joe en beluister mooie initiatieven, getuigenissen en hoopgevende boodschappen uit Vilvoorde.

“Samen willen we zo veel mogelijk kinderen gelukkig maken met een fijn kerstcadeau. Want elk kind verdient een magische kerst. Om dit mogelijk te maken rekenen we op de solidariteit van onze bevolking.” aldus schepen voor sociaal beleid en gelijke kansen Fatima Lamarti.