2de vrijwilligersbeurs in cc Het Bolwerk

Gepubliceerd op dinsdag 7 maart 2023 13.30 u.
Op zaterdag 25 maart organiseert stad Vilvoorde voor de tweede maal een vrijwilligersbeurs. Van 10 tot 13 uur kan iedereen met interesse voor vrijwilligerswerk langskomen in cc Het Bolwerk in Bolwerkstraat 17.

De vrijwilligersbeurs is een uitgelezen kans om langs te komen en het aanbod te ontdekken. Tijdens de vrijwilligersbeurs kan je al jouw vragen stellen en kennis maken met de verschillende vormen van vrijwilligerswerk die de stad en de organisaties aanbieden.

Heel wat diensten van de stad en Zorg Vilvoorde zullen aanwezig zijn met een infostand. Naast de stadsdiensten en diensten van Zorg Vilvoorde zullen er deze keer ook andere organisaties aanwezig zijn, zoals onder andere Saamo, CAW, Home Start, Zilverpunt, Jeugd, Cultuur en Wetenschap vzw en nog enkele andere organisaties. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Als stad zijn we erg fier op onze grote groep actieve vrijwilligers. Ze maken in veel gevallen echt een wezenlijk verschil. Ook tal van organisaties die actief zijn in Vilvoorde doen regelmatig beroep op vrijwilligers. Met deze 2de vrijwilligersbeurs zetten we graag een aantal van de vrijwilligersjobs in de kijker: een ideale gelegenheid om eens kennis te maken. Wie weet vind je een uitdaging of een organisatie die helemaal bij jou past.” aldus schepen voor economie en wijkcontracten Didier Cortois.

Stuur voor meer informatie een mail naar info@vilvoorde.be of bel naar 02 255 45 11.