Stad Vilvoorde lanceert met VIBES-boxen opnieuw aantrekkelijke eindejaarswedstrijd

Gepubliceerd op woensdag 6 december 2023 8 u.
De VIBES-boxen zijn terug! Net als vorig jaar voorzien handelaars een VIBES-box gevuld met allerlei leuks en lekkers. De stad voorziet daar bovenop per box nog 250 euro aan Vilvoordse Cadeaubonnen. Zo stijgt de waarde per box richting 700 euro!

Hoe sleep je zo’n box in de wacht? Doe een aankoop bij een deelnemende handelaar, scan de QR-code die daar uithangt en je wekelijkse kans is verzilverd! Je krijgt één kans per handelaar, per dag. Elke week wordt een winnaar bekend gemaakt. Tegelijk kan je ook kans maken op een Vilvoordse Cadeaubon van 50 euro, door op de Facebookpagina van de stad of de Instagrampagina van Visit Vilvoorde de wedstrijdpost te liken en te delen. De wedstrijd loopt van 9 december 2023 tot en met 15 januari 2024.

Schepen voor economie en wijkcontracten Didier Cortois licht het initiatief toe: "In totaal doen meer dan 30 handelaars een bijdrage aan de box, en je kan bij meer dan veertig handelaars terecht om deel te nemen aan de eindejaarswedstrijd. Dat mag gerust een succes genoemd worden, ik wil dan ook alle handelaars bedanken voor hun inzet!”.

De VIBES-boxen verwijzen naar de toeristische 'Visit Vilvoorde, stad vol VIBES'-campagne.

Meer info vind je op www.vilvoorde.be/vibesbox. Je vindt er ook de deelnemende handelaars én de inhoud van de box terug.