Op zoek naar een studierichting in het secundair onderwijs? Kom naar de onderwijsmarkt!

Gepubliceerd op vrijdag 9 februari 2024 8.30 u.
Maakt jouw kind binnenkort de grote stap naar het secundair onderwijs? Ben je op zoek naar een studierichting die bij jou of jouw kind past? Of wil je de scholen van Vilvoorde beter leren kennen?

Kom naar de onderwijsmarkt op woensdag 28 februari 2024, tussen 15 en 19 uur in cc Het Bolwerk (Bolwerkstraat 17, 1800 Vilvoorde). De toegang is gratis!

Op de onderwijsmarkt zijn alle secundaire scholen van Vilvoorde en Machelen aanwezig met een infostand. Stad Vilvoorde organiseert de onderwijsmarkt samen met de scholen voor leerlingen van het 5de en het 6de leerjaar en hun ouders.

Je komt bij de verschillende infostands te weten welke studierichting je in welke school kan volgen. Ook bij het CLB kan je langsgaan voor meer informatie over jouw studiekeuze. Daarnaast kan je ook langskomen voor algemene informatie over aanmelden en inschrijven in een school. Let op: in de onderwijsmarkt kan je niet inschrijven voor schooljaar 2024-2025. Meer informatie over aanmelden en inschrijven vind je op www.naarschoolinvilvoorde.be.

Wens je meer informatie? Bel naar 02 255 79 31 of mail naar gelijke.kansen@vilvoorde.be.